Kontakt

Spørgsmål og support

Oplever du problemer med at installere? Kan du ikke komme gennem til vores tolkeservice?

12K Studio                       12K A/S                 
Carsten Bang                       Vestergade 58U       Tlf.:   3110 2540        CVR.:  3246 7784
Mail:  info@12kstudio.dk                       8000 Aarhus C       Mail:  tolk@12k.dk       Bank:  7670 02784945

 

12K Studio                       12K A/S                 
Carina Vestervang Soelberg                       Nørrebrogade 26       Tlf.:   3110 2540        CVR.:  3246 7784
Mail:  cvn@12k.dk                       2200 København N       Mail:  tolk@12k.dk       Bank:  7670 02784945

 

                                      
                           
                            

 

 

 

 

Tilmelding til servicen

For at du kan benytte 12K Studio kræves det at du er tilmeldt til servicen. Det kan du gøre ved at klikke på “Tilmeld dig” nedenunder og udfylde tilmeldingsskema.


Tilmeld dig

Udfyld denne tilmeldingsblanket og
du vil være klar til at bruge vores
service inden for 1-3 arbejdsdage.

Virksomhedsinformation

12K Studio er en division under 12K A/S. 12K Studio er en online service, der udbyder tegnsprogstolkning via. fjernadgang. Med en 12K Studio tilmelding og en internetforbindelse kan vores brugere nemt og hurtigt bruge tegnsprogstolk via. tre skærmstørrelser: Computer, tablet eller smartphone. Læs mere om 12K Studio her.

Alle 12K Studio tolkninger i forbindelse med det sociale område er gratis for brugeren, så længe Den Nationale Tolkemyndighed kan bevillige socialtolkning. For at benytte 12K Studio erhvervsmæssigt, skal brugeren have en tolkebevilling hos det lokale jobcenter. 12K sender fakturaen for tolkningerne til Den Nationale Tolkemyndighed for sociale tolkninger og til den enkelte brugers lokale jobcenter.

Baggrund

12K har valgt at udvide vores service med 12K Studio for at forbedre de allerede eksisterende tolketilbud til vores brugere og ikke mindst for at at være på forkant med den teknologiske udvikling og at skabe innovation indenfor tolkning.

I USA har døve haft videotolkning i mange år. Danske tolkebrugere har indtil i dag været nødt til at bruge en tekstbåren web-formidlingsservice, og altså ikke videotolkning, heller ikke selv om der er fuld adgang til tegnsprogstolkning her i Danmark. Danmark har noget af verdens bedste tegnsprogstolkning. Alligevel har markedet for videotelefoni ikke været særlig veludviklet i Danmark - og for den sags skyld heller ikke i resten af Europa. Det vil 12K lave om på med 12K Studio.

12K Studio tager udgangspunkt i brugernes egen hardware og den software, som vores brugere let og gratis kan installere. Vi mener, at de bedste teknologier er dem, der er usynlige. Teknologien skal være der, når vi har brug for den, og den skal glide lige så stille i baggrunden, når vi ikke har brug for den.

Det kan vores brugere nu få med 12K Studio.